sokba kerül a torna

Kifogás 15: Nincs rá pénzem!

Fontos, hogy megtaláld azt a megoldást, amit hosszútávon megengedhetsz magadnak.

A személyes foglalkozások a legdrágábbak. Főleg azok, amik mellé még meg kell, hogy vegyél egy fitnesztermi belépő jegyet is, hogy igénybe tudd venni.

Ezután jönnek talán azok a személyes online foglalkozások, melyek lehet, hogy drágább kategóriát képviselnek, de legalább személyesen hozzád alkalmazkodnak, valóban neked vannak összeállítva.

Ezután sorolnám az edzőtermi csoportos órákat, amelyek havi vagy féléves éves bérlettel a legkedvezőbbek – csak használd is őket!

Ennél talán még olcsóbb, ha alkalmanként egyedül mész be egy fitnesz terembe sportolni, mozogni, és nem veszel igénybe segítséget.

Aztán jöhet a többi online vagy offline otthoni torna.

Ezekben a programokban elég nagy választási lehetőség létezik, főleg, ha nem csak a magyar nyelvűek között keresgélsz… Van, ahol lehetőség van havidíjas fizetésre, van, ahol több hónapra előre egy összegben kell kifizetni a programot.

Így van ez a mom2be maternity training programoknál is.

Az általam összeállított program 9 hónap hozzáférést biztosít a tornákhoz, és a tornát vásároltaknak készült exclusive zárt csoporthoz, hogy végig segíthesselek az úton, ne érezd egyedül magad.

Szóval, ha nagyon utána akarsz nézni, mivel jársz a legjobban, akkor nézd meg mindegyiket, hogy mennyibe kerül havi szinten, így meglátod, neked melyik éri meg a legjobban.

A másik ötletem…

Pont most jön a karácsony – de lehet, hogy ha nem most aktuális, akkor majd a névnapodra, szülinapodra, vagy évfordulóra – nyugodtan kérd a párodtól, vagy a szüleidtől, rokonaidtól, hogy ajándékozzanak neked “mozgást” / egyéni kezelést,  azaz egy bérletet vagy egy ajándékkártyát.

Szerintem ez az egyik legjobb és leghasznosabb ajándék ötlet, ha jól el van találva, hogy hova járna szívesen, és pontosan milyen lehetőségnek örülne a megajándékozott.

Az is egy jó ötlet, ha a babaváró bulid alkalmából kérsz egy ajándék babamasszázs utalványt a kolléganőidtől / barátnőidtől.

Tudtad, hogy elkészültek a mom2be ajándékkártyák?

Egyelőre a mom2be maternity training Alap programját, és Teljes programját valamint Egyéni babamasszázs tanfolyamot tudsz ajándékozni ezzel a lehetőséggel.

A kártyát online kell igényelned, és online kitölteni a megajándékozott nevére. 

A virtuális kártyát az ajándékozó kapja meg az adatokkal együtt az e-mail fiókjába, és ő döntheti el, hogy kinyomtatva, vagy elektronikus formában továbbítja az ajándékot.

Jó ötletnek találod?

Szoktál így ajándékot vásárolni?

Te szeretnél egy mom2be programot a karácsonyfa alá? Akkor oszd meg ezt a cikket vagy videót azzal, akitől szeretnéd, és bízzunk benne, hogy érteni fogja a célzást!