TORNÁZZ VELEM!

MOZOGJ TUDATOSAN A SEGÍTSÉGEMMEL, LEGYÉL EGÉSZSÉGES ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT KISMAMA!

A rendszeres és tudatos mozgással járulj hozzá, hogy egészséges és fitt legyél a babavárás alatt! Készülj gyógytorna alapú mozgásprogrammal a szülésre és az azt követő időszakra!

Tamás Veronika vagyok, gyógytornász, manuálterapeuta, személyi edző.
Évtizedes gyógytornász rutinommal, több száz kiscsoportos kismamatréning, és két saját várandósságom tapasztalataival segítelek!

Tamás Veronika

gyógytornász – manuálterapeuta – személyi edző

A mom2be online kismama torna program MODERN, ELFOGLALT ÉDESANYÁKNAK készült, akik szeretnének biztonságosan, a várandósságnak megfelelő gyakorlatokat végezni akkor és ott, ahol éppen nekik megfelelő.

TORNÁZZ VELEM!

MOZOGJ TUDATOSAN A SEGÍTSÉGEMMEL,
LEGYÉL EGÉSZSÉGES ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT KISMAMA!

A rendszeres és tudatos mozgással járulj hozzá, hogy egészséges és fitt legyél a babavárás alatt! Készülj gyógytorna alapú mozgásprogrammal a szülésre és az azt követő időszakra!

Tamás Veronika vagyok, gyógytornász, manuálterapeuta, személyi edző.
Évtizedes gyógytornász rutinommal, több száz kiscsoportos kismamatréning, és két saját várandósságom tapasztalataival segítelek!

Tamás Veronika

gyógytornász – manuálterapeuta – személyi edző

A mom2be online kismama torna program MODERN, ELFOGLALT ÉDESANYÁKNAK készült, akik szeretnének biztonságosan, a várandósságnak megfelelő gyakorlatokat végezni akkor és ott, ahol éppen nekik megfelelő.

A mom2be maternity traininget az évek alatt megszerzett tudás és tapasztalataim alapján, a nemzetközi szakmai protokolloknak megfelelően állítottam össze, hogy te is kényelmesen és biztonságosan tudj az otthonodban tornázni.

Garantálom, hogy a gyakorlatok 100%-ban biztonságosak!

Az, hogy mennyire tudatosan és mennyire rendszeresen végzed, az már a te döntésed – de minden segítséget megkapsz tőlem, hogy motivált legyél és szabályosan végezd a gyakorlatokat!

A mom2be kismama torna programot az évek alatt megszerzett tudás és tapasztalataim alapján, a nemzetközi szakmai protokolloknak megfelelően állítottam össze, hogy te is kényelmesen és biztonságosan tudj az otthonodban tornázni.
Garantálom, hogy a gyakorlatok 100%-ban biztonságosak!
Az, hogy mennyire tudatosan és mennyire rendszeresen végzed, az már a te döntésed – de minden segítséget megkapsz tőlem, hogy motivált legyél és szabályosan végezd a gyakorlatokat!

Kiknek készült a mom2be online kismama torna program?

Az évek alatt rengeteg kismamát ismertem meg, akik hasonló problémákkal küszködtek és én is hasonlóan éreztem magam. Többféle sportot is kipróbáltam életemben, de egyik sem vált szenvedélyemmé. Tudatossággal sikerült beépítenem a rendszeres mozgást az életembe.

A tudatos rendszeres mozgás ragyogást hoz az életedbe azáltal, hogy jól érzed magad a bőrödben és büszke vagy arra, hogy napi szinten teszel valamit magadért, még ha csak egy kicsit is.

A tudatossággal kapcsolatban ne a szigorú önfegyelmezésre gondolj! Szeretném megmutatni neked, hogy a tudatosság  a mozgás során a saját magadra való igényes odafigyelést jelenti.

Engem sok sportban az zavart, hogy a teljesítménykényszert és a versengést éreztem dominánsnak, nem pedig az egészséges életmód részeként próbáltak egy olyan dolgot megmutatni, ami hasznos és szerethető, és hosszútávon beépíthető a mindennapokba.

Egyik sem alakította ki bennem a belső késztetést, hogy valamit rendszeresen, saját magam fejlesztése és harmonizálása érdekében, jólesően mozogjak.

Nem volt lehetőségem, hogy hobbi szinten, élmény alapon mozoghassak, akkor, amikor nekem jó. Saját magamhoz képest szerettem volna fejlődni, nem másokat legyőzni.

Véleményem szerint a sport lényege a rendszeres mozgás, keringés fokozás, egészséges harmónia, egyensúly, befelé figyelés, önkontroll. Számomra ez a tudatosság: magunkra figyelni, magunkhoz képest fejlődni.
Célom, hogy minél többen tudatosan és örömmel mozogjanak.

Kismamaként erre a szempontra még több figyelmet érdemes fordítani, hiszen az egészség, testi-lelki jóllét, az önmagadra való odafigyelés és a kisbabádra hangolódás a legfontosabb.

A mom2be kismama torna programot úgy állítottam össze, hogy könnyen tudj rendszerességet vinni az életedbe, úgy, hogy az ne teher legyen, de mégis meghozza az eredményt.

Mitől hiánypótló és egyedülálló
a mom2be online kismama torna program?

OTTHONRÓL VÉGEZHETŐ

Ahogy neked a legkényelmesebb. Csak stabil internet kapcsolatra lesz szükséged, bárhonnan, bármikor, bármilyen okos eszközről eléred a gyakorlatsorokat.

KOMPLEX TORNA PROGRAM

Ez egy önmagában is teljesértékű mozgásprogram a várandósság egész időtartamára (12. héttől a szülésig ajánlott).

SZAKMAILAG HITELES

Gyógytornász által összeállított program. Gyógytornászként sok évig tartottam csoportos kismama tornát, ezen felül saját két várandósságom tapasztalatait is beépítettem a programba.

MÁS EDZÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRE IS HASZNÁLHATOD

Speciális, kimondottan a kismamák igényeinek megfelelően összeállított elemei miatt más edzésprogram mellett is nagyon hasznos kiegészítés lehet a szülésre való felkészülésben.

SZABADON VARIÁLHATÓ MODULOKKAL

A feladatsorokat variálhatod edzettségi szintednek / idődnek / aktuális állapotodnak megfelelően.

FOLYAMATOS TÁMOGATÁS

A teljes csomagot megvásárlók egy zárt facebook csoport tagságot kapnak. A csoport fő célja a motiváció folyamatos fenntartása.

Miért jó neked, ha kismamaként
rendszeresen tornázol?

Misszióm, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem a klasszikus gyógytorna gyakorlatokat modern köntösben, és bebizonyítsam, hogy a gyógytorna nemcsak légzőtorna és unalmas nyújtózkodás, hanem egy speciális és tudatos mozgásprogram, ami komoly nemzetközi szakmai ajánlásokon, protokollokon alapul.

Tornázz te is bárhol, bármikor!

Külföldön már bevett gyakorlata van annak, hogy sokan a telefonjukról, tabletjükről végzik a rendszeres gyakorlást, mert így a legkönnyebben beilleszthető az ezerféle teendő közé.

Számotokra is elérhetővé akartam tenni ezt a lehetőséget!

Ha eddig is rendszeresen edzettél, akár folytathatod is, de mellé nagyon hasznos, ha beépítesz a rutinodba a várandósság speciális állapotának megfelelő gyakorlatokat – pl. gátizomtorna, talptorna, vénás torna, vagy éppen a masszírozó eszközök használata.

Csatlakozz te is online közösségünkhöz, hogy ne legyen számodra akadály, hogy nem tudsz mindig eljutni a megfelelő edzésre, mert éppen vidéken, vagy külföldön töltöd időd egy részét, vagy más elfoglaltságok miatt nem jó nem neked a megjelölt fix időpont.

Elég akár a telefonod is, csak stabil internet kapcsolatra van szükséged. A videók csúcsminőségben készültek, ezért viszonylag nagy helyet foglalnának. Az általunk biztosított tárhelyen tudod elérni az megvásárolt tréningeket, hogy nálad ne legyen szükség szabad memóriára, csak internet kapcsolatra.

Mi a gond a legtöbb csoportos tornával?

Az alábbi nyűgöket végleg elfelejtheted:

a bizonytalanságot - melyik az a torna, amelyik biztonságos, de hatékony is lenne számodra;

a fitness termek vibráló miliőjét - a fényeket, a hangzavart, a téged körülvevő embertömeget;

az érzetet, hogy kevés a levegő, szűk a hely a teremben, az öltözőben, kellemetlenek a szagok;

hogy mások tempójához kell alkalmazkodni torna közben;

azt is, hogy otthon nem vágsz bele, mert nincs elég motivációd, és nincs kedved egyedül belekezdeni;

a félelmeket, hogy jól csinálod-e egyedül;

a frusztrációt és a dilemmákat, hogy mi az, amit szabadna csinálnod, mi az, amit nem - ártasz-e bármivel magadnak, kisbabádnak.

Tudom, hogy szinte mindenki tele van kifogással vagy  bizonytalansággal, de pont azért hoztam létre a mom2be programot, hogy segítsek a kifogásokat kiküszöbölni és a bizonytalanságokat eloszlatni.

Mikor lehet tökéletes megoldás a számodra
a “mom2be maternity training”? 

Ha olyan tornát keresel, ami mindent tartalmaz, amire szükséged van ebben az időszakban,

ha a meglevő (akár online) torna programodat szeretnéd színesebbé, változatosabbá tenni, vagy speciális elemekkel kiegészíteni,

vagy ha nem a változatosság a fontos számodra, hanem leginkább biztonságra vágysz,

szeretnél valamit begyakorolni és abban fejlődni, felmérni, hogyan fejlődsz,

ha szereted a kiszámíthatóságot, és szereted figyelni, hogy ha egy adott mozgásprogramot végzel, akkor abban egyre rutinosabb, magabiztosabb vagy, tudod, mire számíts, mennyire terhel meg, mennyire fáradsz el tőle, vagy éppen mennyire dob fel.

Ha rendszeresen végzed a programot, nagyon jól meg tudod figyelni magadon, milyen eredményeket érsz el – például:

– mindezt csak egy havi tornabérlet áráért, az egész várandósság alatt.

Mi mindent kapsz pontosan, ha megvásárolod a
“mom2be maternity training” alap programot?

Kapsz egy saját felhasználói fiókot. 

Zárt, belső oldalunkon egy “Tudástárat” és egy “Online tornatermet” talász.

Mit tartalmaz a TUDÁSTÁR?

Az általam fontosnak tartott tudnivalókat, információkat témánként összegyűjtöttem. Olvasd el az alábbi füleken, mi mindenre találsz választ a Tudástárban. Folyamatosan bővíteni fogom igényeitek, kérdéseitek szerint a program során. 

Minden, amit fontos tudnod, mielőtt kismamaként tornázni kezdesz.

1. Miért csak a 12. héttől javasolt elkezdeni a tornát / sportot?

2. Meddig tornázhatok?

3. Mit csináljak, ha valami nem esik jól?

4. Mikor hagyjam abba a tornát?

5. Mit tilos csinálni?

6. Csinálhatok több gyakorlatsort is egymás után?

7. Miért fontos, hogy a megfelelő gyakorlatokat végezd?

8. Edzés tervezés

9. Mikor tornázzak?

10. Mit és mennyit egyek előtte? Mennyivel előtte egyek?

11. Miben érdemes tornázni? Milyen a jó tornaruha?

12. Mit és mikor egyek utána?

13. Igyak / egyek torna közben?

14. Mennyi folyadékot igyak?

Kiegészítő információk a tornákhoz. Fogalmak, összefüggések, magyarázatok.

1. Fascia

2. Fitball

3. Gátizom

4. Gátizom torna

5. Helyes testtartás

6. Talpboltozatok

Részletes tudásanyag az egyes trimeszterekről, ami segíteni fog neked az edzéstervezésnél.

1. trimeszter – A kezdetek

2. trimeszter – Az utazás folytatódik

3. trimeszter – Felkészülés a nagy találkozásra

15 fejezet – néhány alapelv, amely segíthet kialakítani neked egy egészséges étrendet.

Minden, amit fontos tudnod, mielőtt kismamaként tornázni kezdesz.

1. Miért csak a 12. héttől javasolt elkezdeni a tornát / sportot?

2. Meddig tornázhatok?

3. Mit csináljak, ha valami nem esik jól?

4. Mikor hagyjam abba a tornát?

5. Mit tilos csinálni?

6. Csinálhatok több gyakorlatsort is egymás után?

7. Miért fontos, hogy a megfelelő gyakorlatokat végezd?

8. Edzés tervezés

9. Mikor tornázzak?

10. Mit és mennyit egyek előtte? Mennyivel előtte egyek?

11. Miben érdemes tornázni? Milyen a jó tornaruha?

12. Mit és mikor egyek utána?

13. Igyak / egyek torna közben?

14. Mennyi folyadékot igyak?

Kiegészítő információk a tornákhoz. Fogalmak, összefüggések, magyarázatok.

1. Fascia

2. Fitball

3. Gátizom

4. Gátizom torna

5. Helyes testtartás

6. Talpboltozatok

Részletes tudásanyag az egyes trimeszterekről, ami segíteni fog neked az edzéstervezésnél.

1. trimeszter – A kezdetek

2. trimeszter – Az utazás folytatódik

3. trimeszter – Felkészülés a nagy találkozásra

15 fejezet – néhány alapelv, amely segíthet kialakítani neked egy egészséges étrendet.

A “mom2be” maternity training tehát nemcsak tornából áll!

38 fejezetnyi értékes tudásanyagot is kapsz.

A szakmai anyagokat laikusok nyelvére “fordítottam le”, könnyed, érthető stílusban írtam, hogy mindenki számára könnyen emészthető legyen. 

Mi vár rád az ONLINE TORNATEREMBEN?

Az alap program gyakorlati része egy 6 modulból álló videó sorozat.

Különálló videókat készítettünk, hogy legyen lehetőséged minden nap egy kicsit tornázni.

A modulokat tetszés szerint kombinálhatod:

Ezek a speciális részek a mindennapi rutinba is beilleszthetőekígy minden nap azt érezheted, hogy tettél valamit az egészségedért – anélkül, hogy el kellett volna menned otthonról.

Az alap program a következő modulokból áll:

Bemelegítés – Mobilizáció

A felső végtag alapgyakorlatai

Bemelegítés – Mobilizáció

A felső végtag alapgyakorlatai

Az alsó végtag alapgyakorlatai

Stretching 

Az alsó végtag alapgyakorlatai

Stretching 

Gátizom torna

Vénás torna

Gátizom torna

Vénás torna

Nemcsak a gyakorlatok összeállításánál volt számomra fontos a kiváló minőség, a forgatásnál is a legjobbra törekedtem, ezért profi stábbal készült felvételeket kapsz. Bele is pillanthatsz az egyes részekbe, hogy lásd, szerethető videókat kapsz, amelyeket kedved lesz majd sokszor újra és újra megnézni.

Ízelítő a torna videókból:

Stretching:

Vénás torna:

Gátizom torna:

Miért bíznál bennem?

Gyógytornász diplomám megszerzése után több éven át tartottam csoportos kismama tornát, több száz kismamának az évek alatt.

Nagy örömömre többen újabb várandósságuk alatt visszatértek és lelkesen látogatták az órákat.

Azt mesélték, hogy örültek, hogy végre olyan órát találtak, ami színvonalas, mindent átmozgat, és aminek érzik is a hatását.

Saját várandósságaim alatt én is ezeket a gyakorlatokat végeztem. Munka, és később a kislányom mellett számomra is nagyon praktikus volt, hogy otthon tudtam tornázni, variálva a rövidebb és hosszabb gyakorlatsorokat.

Az online videó sorozatot úgy állítottam össze, hogy nektek is lehetőségetek legyen úgy tornázni, hogy szabadon variáljátok az egyes modulokat, attól függően, hogy épp mennyire értek rá, vagy mire van szükségetek. 

A videókon én végzem a gyakorlatokat, kisfiamat várva, a felvételek várandósságom 35. hetén készültek.

Azt szerettem volna, hogy olyan videó készüljön, aminek a hangulata személyes, motiváló, és valódi értéket ad. Én tornázom veletek és így ti is azt kapjátok, amit gyógytornászként a legjobbnak gondoltam és nekem is a legjobban esett.

A szó szoros értelmében beletettem szívem-lelkem a helyszín kiválasztásától a dekoráláson át az utolsó gyakorlat kivitelezéséig.

Mennyibe kerül a mom2be “maternity training” alap programja?

Először nézzük meg, mennyibe kerülne, ha a várandósság alatt végig egy csoportos kismama tornára járnál.
Egy csoportos kismama torna ára általában 1.500 – 4.000 Ft / alkalom. Ha a 12. héttől hetente kétszer jársz csoportos kismama tornára, akkor a 28 hét alatt  56 tornával és 2.000 Ft-tal számolva kb. 112.000 Ft-ot költesz el és heti kétszer tornázol.

Egy edzőteremben a korlátlan belépő havi 20.000 Ft körül mozog. Ez a várandósság időtartamára kb. 120.000 Ft-ba kerülne neked.

A mom2be program elemeinek ára a következő:

Az alap programot most egyben veheted meg.

A 6 videó ára együtt 48.000 Ft lenne, most azonban a bevezető kampány részeként 29.990 Ft-ért juthatsz hozzá 116 percnyi értékes gyógytorna gyakorlatsorhoz, és a Tudástár összes elméleti és gyakorlati anyagához.

A “mom2be maternity training” alap programját hónapokig használhatod, akár minden nap, egyszeri 29.990 Ft-ért (az aktiválástól számított 9 hónapig elérhető).

Ha a 12. héttől kezded használni a mom2be programot, nagyjából fél éven keresztül havi 3.333 Ft-ért tornázhatsz velem, akár minden nap.

Így harmadannyiba kerül neked a napi torna, mint heti két csoportos óra egy teremben. 

Ezért az árért modern technológiával, jó körülmények között forgatott, profi stábbal készült, időtálló videófelvételeket kapsz. Fontos volt számunkra, hogy minden szempontból jó hangulatot teremtsünk számodra a tornához, ezért a stúdió, a berendezések, a dekoráció és a zene kiválasztásánál is a letisztult, minimalista, elegáns, kifinomult stílusra törekedtünk.

.

ÉRTÉKES BÓNUSZOKKAL IS MEGAJÁNDÉKOZLAK!

első

Talptorna videó

Rengeteg kismamának okoz gondot, hogy nap végére elfárad a lába, a várandósság végefelé megnő a lábmérete, lábfájdalom is szokott jelentkezni.

Bónuszként kapsz a programhoz egy talptorna videót is, mely segít megelőzni a lábboltozat süllyedést, a panaszok kialakulását.

Itt belepillanthatsz a videó elejébe:

Ez a közel 10 perces videó segítségedre lesz, hogy elsajátítsd a lábizmokat átmozgató gyakorlatokat, és megtanuld a helyes terhelés alapjait.

Megmutatom, hogyan masszírozd át a lábad, melyek azok a mozdulatok, melyek nemcsak nagyon jólesnek és frissítőleg hatnak, de segítségükkel megelőzheted láb- és lábujjdeformitások kialakulását.

Értéke önállóan 5.000 Ft.

második

Motivációs csoport tagság

Létrehoztam egy zárt facebook csoportot, ahol motivációs posztokkal, kihívásokkal, szezonális információkkal és egyéb meglepetésekkel tartom fenn a lelkesedést. 

Egyedi edzéstervező

Letöltheted minden hónapban a külön erre a célra tervezett,  egyedi tervezésű edzésterveződet, melyet kedved szerint dekorálhatsz. Előre készíthetsz tervet és jelölheted benne, hogy milyen aktív voltál. Természetesen egyéb fontos történeseket is feljegyezhetsz benne. 

Nyomtatható segédlet a gátizom tornához

Ha már ráéreztél, hogyan végezd a gyakorlatokat, kinyomtathatod ezt az egy oldalas összefoglalót, és az ikonok és rövid leírások segítségével könnyen tudsz gyakorolni.

Mi mindennel foglak még motiválni?

Minden segítséget megadok hozzá, hogy folyamatosan motivált maradj!

Heti naplózási lehetőség

Biztosítok heti naplózási lehetőséget is, minden héten lehetőséged van magadnak megörökíteni az aktuális eseményeket.

Jutalmak

A legaktívabb kismamákat és a legszebb tervezőket jutalmazni is fogom!
A bevezető kampány keretében mindenki, aki megvásárolja az alap programot, zárt facebook közösségünk tagjává válik a várandóssága végéig. A csoportban kihívásokkal és jutalmakkal foglak aktivitásra ösztönözni.

Moduláris bővítési lehetőségek

Akik élvezik az otthoni tornát és szeretik az alap program gyakorlatsorait, de többféle lehetőségre vágynak, kiegészítenék a már meglevő gyakorlatsorokat – számukra készítettem egy kiegészítő programot. 
Ennek elemei később külön és egyben (egy kiegészítő csomagban) is elérhetőek lesznek.

Mi is a kiegészítő program, és mit tartalmaz pontosan?

A kiegészítő program az alábbi modulokból áll:

Fitball

A felső végtag kiegészítő gyakorlatai

Az alsó végtag kiegészítő gyakorlatai

Core training

Cardio program

BÓNUSZOK a kiegészítő program megvásárlása esetén

Pillants bele ezekbe a videókba is:

Az alsó végtag kiegészítő gyakorlatai:

Core training:

Bónuszok a kiegészítő programhoz:

első

A masszírozó eszközök használata - videó

Nemcsak várandósan, hanem mindenki számára fontos lenne, hogy a túlterhelt izomzatát és kötőszöveteit rendszeresen lelazítsa, kezelje.

Most a várandósan is végezhető hengeres és kislabdás feladatokat gyűjtöttem össze és mutatom be neked, hogy biztonságosan használhasd ezeket az eszközöket a babavárás alatt is.

Bónuszként kapod a programhoz ezt a közel 10 perces videót, mely segítségedre lesz, hogy melyik eszközt, milyen helyzetekben, hogyan tudod biztonságosan használni.

Értéke önállóan 5.000 Ft.

második

Relaxációs hangfájl

A mindennapos stressz és feszültség levezetésére is remekül alkalmazható az általam direkt kismamák számára készített vizualizációs pihenő résszel rendelkező hangfájl. Lehet, hogy azok közé tartozol, akiknek nem megy egyből a vizualizáció, az ellazulás, vagy épp a kapcsolódás a kisbabádhoz. Ez a fájl abban segít, hogy akár napi szinten tudj pár percet relaxálni vagy meditálni. 

Bármilyen napszakban végezheted, bármilyen kényelmes pozícióban. Nem kell, hogy előtte tornázz , de bármelyik torna után, vagy lefekvés előtt is végezheted. A lényeg, hogy teremtsd meg magad és babád számára a nyugodt környezetet hozzá.
A kiegészítő programhoz most ajándékba kapod ezt a hangfájlt is.

Értéke önállóan 2.000 Ft.

Ahhoz, hogy az egész várandósság idejére legyen egy biztonságos és hatékony mozgásprogramod, az alap program is tökéletes.

És mit mondanak, akik már kipróbálták?

"Egyszerűen szuper, és hiánypótló! A klasszikus gyakorlatok modern köntösben.
Nagyon élveztem, hogy alaposan átmozgat, mégis biztonságos gyakorlatokat tartalmaz."
Beus
"A mom2be torna program nagyban hozzájárult, hogy tényleg szinte minden nap mozogjak valamit, a hangulatomnak, erőnlétemnek megfelelően... ha mást nem egy kis vénás tornát vagy gátizom tornát."
Eszter

Ha most vásárolod meg az alap programot, van egy
különleges ajánlatunk számodra!

Ha  úgy érzed, biztosan kedved lesz a kiegészítő programhoz is, szeretnénk neked kedvezményt biztosítani, ha a két programot egyben veszed meg.

Így kedvezményes áron juthatsz hozzá a 11 tréning videóhoz, az alap és kiegészítő programhoz tartozó összes bónusz videóhoz, hangfájlhoz és írásos segédlethez, és a mom2be maternity program teljes elméleti anyagához.

Több babát tervezel?

Ha  kistestvér érkezik majd a családba, tudasd velünk a jó hírt, és egy 50%-os kuponnal ajándékozunk meg, hogy a következő várandósságod alatt kedvezményesen tornázhass!

Itt meg tudod nézni, mi mindent tartalmaznak a programok:

mom2be maternity training

ALAP PROGRAM

TORNA VIDEÓK:

Bemelegítés - Mobilizáció (8.000 Ft)

Az alsó végtag alapgyakorlatai (8.000 Ft)

A felső végtag alapgyakorlatai (8.000 Ft)

Stretching (8.000 Ft)

Gátizom torna (8.000 Ft)

Vénás torna (8.000 Ft)

TUDÁSTÁR:

Elméleti tudnivalók (6 fejezet)

Edzéstervezés trimeszterenként (3 fejezet)

Gyakorlati tudnivalók (14 fejezet)

Egészséges táplálkozás kismamaként (15 fejezet)

BÓNUSZOK:

Talptorna (5.000 Ft)

Letölthető segédlet a gátizom torna gyakorlatokhoz

A csomag teljes értéke
53.000 Ft videó anyag,
plusz 38 fejezet elméleti anyag
és motivációs csoport tagság

ÁRA MOST: 29.990 Ft

9 hónapos hozzáféréssel
(havi 3.333 Ft)

mom2be maternity training

TELJES PROGRAM

TORNA VIDEÓK:

Bemelegítés - Mobilizáció (8.000 Ft)

Az alsó végtag alapgyakorlatai (8.000 Ft)

A felső végtag alapgyakorlatai (8.000 Ft)

Stretching (8.000 Ft)

Gátizom torna (8.000 Ft)

Vénás torna (8.000 Ft)

A felső végtag kiegészítő gyakorlatai (8.000 Ft)

Az alsó végtag kiegészítő gyakorlatai (8.000 Ft)

Cardio program (8.000 Ft)

Core training (8.000 Ft)

Fitball gyakorlatsor (8.000 Ft)

TUDÁSTÁR:

Elméleti tudnivalók (6 fejezet)

Edzéstervezés trimeszterenként (3 fejezet)

Gyakorlati tudnivalók (14 fejezet)

Egészséges táplálkozás kismamaként (15 fejezet)

BÓNUSZOK:

Talptorna (5.000 Ft)

Letölthető segédlet a gátizom torna gyakorlatokhoz

Motivációs csoport (zárt facebook csoport) tagság

Relaxációs hangfájl (2.000 Ft)

A masszírozó eszközök használata (bónusz videó, 5.000 Ft)

A csomag teljes értéke
100.000 Ft videó anyag,
plusz 38 fejezet elméleti anyag
és motivációs csoport tagság

ÁRA MOST: 49.990 Ft

9 hónapos hozzáféréssel
(havi 5.555 Ft)

A kismama torna a 12. héttől a szülésig ajánlott, de mi a programhoz 9 hónap hozzáférést biztosítunk, hogy ha még a várandósság elején jársz, kezdd el megismerni, legyen időd tanulmányozni a tudásanyagot, ismerkedni a gyakorlatokkal.

Az alap program tartalmaz olyan feladatsorokat is, amelyeket nyugodtan a 12. hét előtt is végezhetsz – pl. talp torna, gátizom torna. A vénás torna is van, akinek már előbb is jól fog jönni, és biztosan az orvosod is igent fog rá mondani.

Tarts velem, kezdd el te is ma!
Élvezd te is a rendszeres mozgás örömét, legyél közösségünk tagja!

Ha úgy érzed, hogy te is szívesen tornáznál velem,  rendeld meg a programot, hogy minél hosszabb ideig tudd használni!

Kattints a választott csomag alatti gombra! Ezzel átkerülsz a megrendelő oldalra, ahol adataid megadása és a fizetés után azonnal, e-mailben küldjük el neked felhasználói fiókod elérési felületét és az egyéni jelszavadat.

Szeretettel várlak!

Tamás Vera

manuálterapeuta – gyógytornász

személyi edző