ISMERJ MEG MINKET!

KIK VAGYUNK?

Tamás Veronika és Gyulai Borbála – mindketten gyógytornászok és édesanyák vagyunk, és szeretnénk mindazt a tudást és tapasztalatot megosztani a kismamákkal és anyukákkal, amelyek számunkra is könnyebbé tették a várandósság alatti mozgást, a szülés utáni regenerációt, és kisgyermekeink mozgásfejlődését.

2008-ban diplomáztunk csoporttársakként a Semmelweis Egyetemen, és azóta számos továbbképzést elvégeztünk (többek között Kismama és baba-mama torna, Fitball for pregnants, Babamasszázs oktató képzés). Természetesen sokféle egyéni és csoportos órát tartottunk már, de ami még közös bennünk, hogy mindketten nagyon szeretünk tanítani 🙂

Ezért is indítottuk el online képzési programunkat Nektek!

MIRŐL SZÓL A MOM2BE PROGRAM?

Online elérhető tudásanyagokkal, gyakorlatsorokkal támogatjuk a kismamákat, anyukákat abban, hogy otthonról, kényelmesen tudjanak választ kapni a kérdéseikre, mint például:

  • milyen mozgásprogrammal tudnak biztonságosan felkészülni a szülésre,
  • regenerálódni a szülés után,
  • hogyan tudják természetes módon ápolni babájukat, elkerülve minden veszélyes és káros kozmetikai összetevőt,
  • és masszírozni a kicsiket otthon, ami nemcsak a mozgásfejlődésüket segíti, de a hasfájást is elmulasztja és örömet okoz a babáknak és a szülőknek is.

MISSZIÓNK

Gyógytornászokként nagyon fontos számunkra az egészséges és minél inkább természetes életmód. Sokat jártunk utána, mik az aktuális itthoni és külföldi szakmai ajánlások, amivel könnyebbé és örömtelibbé tudjunk tenni magunk számára a kismamaság, anyaság körüli változásokat, illetve gyerekeink életét. A megszerzett tudás és saját tapasztalataink megosztásával szeretnénk más kismamáknak is segíteni! Csatlakozz hozzánk, nézz körül oldalunkon, facebook profilunkon is! Anyának lenni jó 🙂