BABAMASSZÁZS

Szeretnéd, ha mindig kéznél lenne valami, amivel meg tudod nyugtatni a kisbabád?

Tanuld meg te is a babamasszázst!

Nem kell hozzá más, csak a két kezed, néhány perc együttlét, a teljes figyelmed, egy kis növényi olaj – és a babád imádni fogja.

Több, mint tíz éve tartok babamasszázs tanfolyamokat szülőknek, és rengeteg visszajelzést kapok arról, hogy a napi néhány perces masszázs bevezetése után a babák jobban alszanak, elmúlik a hasfájás, a székrekedés, a nyűgösség, beindul a mozgásfejlődés.

EGYÉNI TANFOLYAM

Ha már megszületett a kisbabád,  egyéni tanfolyamra várlak titeket sok szeretettel, hogy csak rátok tudjak figyelni.
Természetesen várandósság alatt is érdemes eljönni, hogy születés után minél hamarabb el tudjátok majd kezdeni a masszázst.

90 perces ez a tanfolyam. Megmutatom az alap fogásokat, amelyekkel azonnal el fogjátok tudni kezdeni majd otthon a rendszeres gyakorlást. 

Mutatok kiegészítő fogásokat is, és támpontokat is adok hozzá, melyiket mikor érdemes alkalmazni, ha szükség van rá.

Részletes leírást is adok, hogy ne jegyzeteléssel kelljen tölteni az időt.  

A fogásokat játékbabán mutatom, a kisbabádat te masszírozod, hisz neki ez a legjobb (ha még várandós vagy, játékbabát biztosítok neked is a gyakorláshoz).

Elmondok minden fontos tudnivalót a masszázsról, így úgy mentek haza az óra végén, hogy magabiztosan fogjátok tudni elkezdeni a masszázst és egy részletes jegyzeted is lesz hozzá emlékeztetőül.

Gyulai Borbála

BEJELENTKEZÉS:

e-mailben: hello@mom2be.hu

telefonon: +36 20 8289360

extra lehetőség: Ha szeretnéd, hogy az otthonodban tartsuk a tanfolyamot, ebben az esetben plusz költség a kiszállási díj. Kérlek, keress meg, hogy egyénileg egyeztessük!

Miért tőlem tanuld meg a babamasszázst?

Gyulai Borbála vagyok, gyógytornász, 2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen. 

Elvégeztem a Nemzetközi Csecsemőmasszázs Egyesület (IAIM) babamasszázs oktató képzését (Certified Infant Massage Instructor).

Saját gyerekeimmel sokfajta mozgásfejlesztő terápiát kipróbáltunk.

Tanulmányaim és tapasztalataim alapján is meggyőződésem, hogy minden gyermek mozgásfejlődésében kulcsfontosságú, hogy mennyi pozitív testélményt kap csecsemőként.

A kisbabák a szülő érintését fogadják el legjobban, ezért a szülő által végzett rendszeres, napi néhány perces masszázs rendkívül hatékony.

Több, mint tíz éve tartok tanfolyamokat szülőknek, és nagy örömömre rengeteg pozitív visszajelzést kapok.