GYÓGYTORNA

Az évek alatt elsajátított edzésmódszereket és gyógytorna elemeket ötvözöm az általam tartott foglalkozásokon. Kombinálom egy-egy terápiás módszerrel a tornát, amennyiben az adott szituáció megkívánja.
Ha először jársz nálam, egy órás foglalkozásra várlak, hogy legyen idő  a gyakorlatok pontos elsajátításárára, átbeszélésére, és hogy részletes magyarázatokkal segíthesselek a tudatosabb otthoni gyakorlásban. Később igény szerint van lehetőség fél órás gyógytornára / konzultációra is.

EGYÉNI GYÓGYTORNA – 60 perc

Fontosnak tartom, hogy tudatosan jó helyről indítsuk a megfelelő mozdulatokat.

A megfelelő erősségű feladatokat kell megtalálni, és helyesen kivitelezni a feladatokat, ahhoz hogy eredményt érjünk el.

A minőség fontosabb, mint a mennyiség, ezért fontos, hogy a korrekciós gyakorlatokat lassan, lendület nélkül, és precízen végezzük.

Meg kell tanítani a testünknek, hogy mi az, amit nem csinál jól, és ez sokszor nagyon macerás. Nagy tudatosság és türelem kell hozzá.

Ebben segítek szakemberként, hogy amikor tornázol, minden mozdulatod a helyén legyen. Megfelelő tájékoztatással és korrekcióval segítek, hogy helyesen csináld, és a lehető leggyorsabban jó eredményt érj el, megoldódjon a problémád.

BEJELENTKEZÉS:

e-mailben: hello@mom2be.hu

telefonon: +36 30 3845321